pvvT

Betrokken. Creatief. Vakbekwaam. Flexibel. Met oog voor detail. Dat zijn de medewerkers van pvvT

Tel. 0882053460
Www https://pvvt.nl/

Wij denken continu out of the box om onze opdrachtgevers te verrassen met een bijzondere en sfeervolle afbouw, uniek interieur of opvallende geveloplossing. Functioneel, passend bij uw onderneming, binnen budget en binnen planning.

Vakmanschap en creativiteit vormen de sleutel tot ons succes. Onze toegevoegde waarde zit enerzijds in onze jarenlange kennis en ervaring en anderzijds in het feit dat wij onze opdrachtgevers vanaf het allereerste moment volledig ontzorgen. Wij denken mee, geven gevraagd én ongevraagd adviezen en gaan uitsluitend voor het allerbeste proces en eindresultaat.

Het is ons om het even of het nieuwbouw of bestaande bouw betreft. pvvT biedt altijd de beste oplossing voor industrieel vastgoed. Dus ook wanneer u een verouderd pand wilt transformeren naar een modern en eigentijds gebouw.

Wij beheersen het hele proces vanaf engineering tot en met realisatie. pvvT beschikt over een eigen productielocatie, gespecialiseerde medewerkers en is onder meer preferred supplier van Trespa, Rockpanel, Eternit, Plastica en Cembrit. (Half)fabricaten die onze eigen productielocatie verlaten, zijn onder andere wanden, vloeren, elementen, dakranden en achterconstructies.

pvvT is onderdeel van Janssen de Jong Groep en vormt samen met Hercuton, Remco Ruimtebouw, Woody Building Concepts, Hafkon International, ServicebouwPlus en Ocmer het Cluster Bedrijfshuisvesting.

Samen bieden wij dé oplossing voor elke klantvraag. Allereerst brengen wij uw behoeften in kaart en kijken we welke factoren een grote rol spelen hierbij. Afhankelijk van uw klantvraag kijken we welk concept - beton, staal of hybride – of welke totaaloplossing voor afbouw, onderhoud, renovatie en verbouwingen het beste bij u past. Deze werkwijze maakt ons uitermate flexibel in het bieden van de beste oplossing.