Reijrink Staalconstructie

Wij spreken de taal van staal

Tel. 0135041585
Www https://www.reijrink.com/nl/

De basis voor Reijrink staalconstructie is in 1967 gelegd. Het begon allemaal toen Toon Reijrink in een schuurtje achter zijn ouderlijk huis in Haghorst tractoren ging repareren en stalinrichtingen bouwde. Vader gaf hem een klein startkapitaal om een lasapparaat te kopen en zo geschiedde. Inmiddels zijn we meer dan 50 jaar verder en uitgegroeid tot een internationaal opererend bedrijf met ruim 100 geweldige medewerkers. Vanuit onze vestigingen in Someren en Esbeek gaan onze staalconstructies de hele wereld over. Hoe we dat deden, wat onze toekomstplannen zijn en wat we belangrijk vinden.

Als er iets is wat ons team kenmerkt, dan is het wel dat we graag samen mooie dingen willen maken. Toen wij onlangs ons 50-jarig jubileum vierden, ontvingen we meer dan 4.000 mensen tijdens een open dag. In de reacties van de bezoekers kwam steeds één ding terug: dat onze medewerkers met zoveel trots en passie vertellen over hun werk. We ontvingen nooit eerder zoveel open sollicitaties als na die dag. Onze medewerkers zíjn ook onze beste ambassadeurs.

We hebben alle disciplines zelf in huis om het complete product te maken. Een calculatieafdeling en tekenkamer met eigen constructeur. Planners en projectleiders om het geheel te overzien en de projecten in goede banen te leiden. Werkvoorbereiders die ervoor zorgen dat het staal er op tijd is en de mensen in de werkplaats aansturen. Een high tech werkplaats met lascoördinatoren, aflassers, samenstellers, machinebedienden, logistiekmedewerkers en magazijnmedewerkers, inclusief een eigen spuiterij met spuiters. Een buitendienst met eigen chauffeurs, monteurs en kraanmachinisten, een financiële administratie en onze directie Willem en Frank (ook onze eigen IWT’er).

We zijn goed op elkaar ingespeeld en zorgen ervoor dat onze mensen het werk doen waarin ze het meest tot hun recht komen. Zodat ze er dat plezier, die energie en die trots uithalen. Onze montageploegen, chauffeurs en kraanmachinisten werken al jaren nauw met elkaar samen. Zij kennen elkaar door en door en weten precies waar ieders kwaliteiten liggen. Onze tekenaars staan in nauw contact met de werkplaats en de deuren van de directiekamer staan altijd open voor als iemand ergens mee zit, een idee heeft of iets anders wil bespreken.

We hebben altijd het belang van innovatie in gezien. Vandaar investeerden wij in nieuwe huisvesting, software, robots en machines, waarmee we onder meer een van de eersten in Nederland waren die robotisering toepasten in de staalbouw. We vinden het belangrijk over eigen materieel te beschikken. Het volgende hebben we in eigen beheer: acht montagebussen, twee bakwagens, twee bestelauto’s, één 90 tonner kraan, twee 70 tonner kranen, één 40 tonner kraan, dertig telescoophoogwerkers en twintig schaarhoogwerkers. En dit zal in de toekomst alleen maar toenemen. Alleen met een goed geolied en geoptimaliseerd bedrijfsproces kun je een echt kwaliteitsproduct leveren. Doordat we nieuwe mogelijkheden en technieken altijd met beide handen aangrijpen blijven we accuraat, snel en efficiënt en daar profiteren onze klanten van. Net zo belangrijk zijn onze medewerkers. We hebben echte vakmensen in dienst die graag dingen met de handen maken, maar ook mensen die het fantastisch vinden om zo’n robot te bedienen. Die combinatie maakt dat we voor elke vraag van de klant een oplossing hebben en daar zijn we trots op.