Adres
Kranenberg 1
5047 TR, Tilburg
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0) 13 572 93 00
E-mail: info@remmersbouwgroep.nl
Website: remmersbouwgroep.nl
Locatie
Beelden

Remmers Bouwgroep

INSPIREREN | CREËREN | REALISEREN | EXCELLEREN

SINDS 1911 IS REMMERS ALS FAMILIEBEDRIJF UIT TILBURG UITGEGROEID TOT EEN VOLWAARDIGE BOUWGROEP.

In die tijd hebben wij veel ervaring opgedaan in allerlei aspecten en methoden van bouwen. Uit al die ervaringen hebben we het goede behouden en dat doen we nog steeds. Van de oprichter Alphons (A.J.) Remmers naar een Bouwgroep met drie marktvensters: Bedrijfshuisvesting, Sport & Onderwijs en Wonen & Zorg.

Ideale bouwpartner
Remmers Bouwgroep is dé allround partner die u bijstaat in elke fase van het proces; van plan tot en met oplevering. Met een eigen ontwerp- en engineering afdeling. We hebben een volledig pakket aan specialisten in huis voor het bedenken en bouwen van ieder bouwproject. Wij ontwikkelen volgens de meest recente methodes en regelgeving en zorgen voor een eigentijdse vormgeving.

REMMERS IS NOG STEEDS EEN 100% FAMILIEBEDRIJF. DE AANDEELHOUDERS ZIJN NAUW BETROKKEN. 

Pieter Remmers – 4e generatie – legt zich met name toe op Projectontwikkeling en Antoinette Remmers neemt Public Relations voor haar rekening. De dagelijkse leiding is in handen van de Directie, bestaande uit de heren René de Ridder (Financieel Directeur) en Richard Marijnissen (Commercieel Directeur).

Het onderscheidend karakter van Remmers wordt verduidelijkt met 4 kernwoorden:
inspireren, creëren, realiseren en excelleren. In deze vier woorden is niet alleen samengevat hoe Remmers Bouwgroep zich presenteert naar buiten, maar ook wat de kern is van hoe binnen de teams wordt samengewerkt. Samenwerkende teams zijn daarbij de toekomst. Onze mensen krijgen verantwoordelijkheid, maar ook zeker mogelijkheden en middelen om de doelen van Remmers Bouwgroep naast persoonlijke ambities te verwezenlijken.

De tijdsgeest in deze nog steeds conservatieve sector vraagt om voortdurende alertheid en aanpassingsvermogen. Aanhaken is niet voldoende. Remmers doet het samen en samen slimmer. Wij werken continue aan het verbeteren van de klantwaarde, die de organisatie kan bieden. Hierbij kijken wij naar alle processen die wij binnen de Bouwgroep doorlopen om de klant maximale waarde te bieden. We zetten daarbij alle middelen in zoals ons kwaliteitssysteem NEN-EN-ISO 9001 en 14001, Docstream, Navision en LEAN.

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN ZIT IN ONS DNA

MVO is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Van het zorgen voor onze planeet tot rekening houden met medewerkers en de leefomgeving van onze klanten tot het verduurzamen van materieel op de bouw en ons wagenpark.

Sinds 2013 zijn wij gecertificeerd op niveau 3 van de MVO prestatieladder. Onze ambitie is om onze eindproducten op een zo verantwoord mogelijke manier te leveren aan onze opdrachtgevers en eindgebruikers, waarbij wij rekening houden met onze medewerkers en leefomgeving en tevens financieel gezond kunnen blijven functioneren als bedrijf.

We vinden dat we zuinig moeten zij op onze aarde. In het proces van bouwen willen we zo min mogelijk nadelige effecten op het milieu veroorzaken. Inzicht krijgen en rekening houden met energie-, brandstof- en waterverbruik alsmede goed omgaan met grondstoffen zijn speerpunten binnen onze organisatie waaraan volop aandacht wordt besteed.

Als elfde bedrijf in Nederland ontvingen wij in 2018 de Goene Pluim, een onderscheiding voor bedrijven, die serieus werk maken van Global Goals. Wij hebben deze prijs gewonnen omdat wij als bouwbedrijf voorop lopen op het gebied van circulair en duurzaam bouwen en een positieve bijdrage leveren aan de energietransitie. Meer dan ooit is circulair bouwen een zeer belangrijk thema geworden. Onze kennis en ervaring hiermee is inmiddels vergevorderd. Waar mogelijk adviseren wij onze opdrachtgevers om duurzame bronnen aan te wenden voor de opwekking van energie. Ook ons wagenpark vergroent in rap tempo.

Als Tilburgs familiebedrijf zijn wij actief in onze stad. Zo sponseren wij sinds 2018 de Tilburg Trappers en ondersteunen wij diverse Tilburgse activiteiten zoals de Kruikenloop en de Warandeloop. Daarnaast steunen wij diverse landelijke initiatieven ten goede van de maatschappij.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw distributiecentrum op bloeiend ABC Westland

    Poeldijk

    ABC Westland te Poeldijk is hét bedrijvenpark voor spelers in de groente- en fruitbranche. In opdracht van Hines Netherlands realiseert Remmers Bouwgroep hier momenteel een nieuw distributiecentrum van circa 17.500 m². Dit zal begin 2025 in gebruik worden genomen door huurders Bidfood en Fine Foods Company.
    Bekijk artikel