Adres
Industrieweg 13
8084 GS, 't Harde
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0525 - 65 16 66
E-mail: info@salverda.nl
Website: salverda.nl
Locatie
Beelden

Salverda Bouw

Samen maken we morgen

Samen maken we morgen.

Samen typeert Salverda. Het woord staat symbool voor zoveel: samen met jou, met co-makers én natuurlijk met de vele collega’s binnen alle disciplines die Salverda rijk is. We zijn trots dat al deze collega’s er al zo lang voor zorgen dat Salverda als betrouwbare en flexibele partner mag werken voor een grote diversiteit aan klanten. We zeggen vaak: ‘Samen kunnen we een dorp bouwen’. We bouwen woningen, onderhouden en renoveren ze. Tegelijk creëren we vastgoed voor de zakelijke markt, maatschappelijke dienstverlening en toerisme en werken we aan industriële bouwwerken. Ons zusterbedrijf Schagen Infra zorgt op haar beurt voor de infrastructuur, waarbij onze civiele tak de kunstwerken en betonbouw voor hun rekening neemt.

Het mooie is dat al deze specialiteiten zich onder 1 dak bevinden. Zo leren we dagelijks van elkaars expertise en komen we met steeds slimmere oplossingen voor al jouw vragen. Samen is bij ons meer dan een woord. Het betekent voor ons: doen. Samen maken we morgen.

Visie en missie

Het beleid van Salverda, als onderdeel van de Schagen Groep, is gericht op continuïteit en duurzaamheid. Lees hier de beleidsverklaring.

Vaste kern

Wij zijn een betrouwbare partner en werken met een vaste kern medewerkers: Salverda kent veel langdurige dienstverbanden, er bestaan de nodige `vader-en-zoon-voorbeelden’. We maken ons onderscheidend door onze specialismen en kennis. Er wordt gewerkt met modern, eigen materieel, dat zorgvuldig onderhouden wordt. Wij voeren onze werkzaamheden uit samen met een selecte groep onderaannemers en leveranciers.

Veelzijdig

Salverda is als professioneel adviseur en bouwer in staat om als hoofdaannemer middelgrote projecten uit te voeren. Wij hebben een veelzijdig totaalpakket en een gedegen ingerichte organisatie. We hechten grote waarde aan de kwaliteit van ons personeel en werken met een goed communicatiesysteem.

Kostenbewustzijn en faalkostenbeheersing liggen aan de basis van ons werk. Advies, (eigen) onderzoek en ontwikkeling zitten in de genen van onze onderneming.

Blik op duurzaam bouwen

Bouwen aan morgen, betekent vooruitdenken. Hoe ziet de wereld er morgen uit? We werken daarom standaard vanuit een duurzame gedachte. Waar we kansen zien om energiezuiniger of circulair te werken, grijpen we die aan.

Met de Sustainable Development Goals van de Verenigde Naties als basis, richten wij ons op drie voor ons relevante peilers. Dit zijn betaalbare en duurzame energie, waardig werk en economische groei en verantwoorde consumptie en productie. Deze doelen vertalen we naar al onze projecten en in onze bedrijfsvoering. Ook bij de bouw van ons eigen kantoor in ’t Harde, waar we vol hebben ingezet op circulariteit. De ideeën kwamen daarbij uit onze eigen organisatie. Alle collega’s zijn gevraagd duurzame ideeën aan te dragen, waarvan er ruim dertig zijn toegepast in het nieuwe kantoor.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Flexibele planning cruciale factor bij maatschappelijk sloop-/renovatietraject

    Amsterdam

    Dit jaar wordt het nieuwe Ronald McDonald Huis Emma in Amsterdam, op het terrein van het AMC, opgeleverd. Hoofdaannemer is Salverda Bouw, die al in 2020 begon met de voorbereiding van deze klus. Samen met opdrachtgever en architect Heyligers werd het traject anderhalf jaar lang minutieus voorbereid. Het traject kent diverse uitdagingen, vertelt senior projectleider Wilbert van de Weg.
    Bekijk artikel