Adres
Lindenlaan 75
1271 AW, Huizen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 035 528 43 00
E-mail: sbg@slokkerbouwgroep.nl
Website: slokker.com
Locatie
Beelden

Slokker Bouwgroep

De Slokker Groep, opgericht in 1935, wordt gevormd door Slokker Vastgoed, Slokker Bouwgroep, Slokker Invest en Slokker International. Inmiddels is de Groep gevestigd in Nederland, Canada en de Verenigde Staten en al ruim 85 jaar actief in de vastgoedmarkt. Als ontwikkelaar, bouwer en belegger of iedere mogelijke combinatie hiervan. Een 100% familiebedrijf met ondertussen de derde generatie aan het roer. Innovatie loopt daarbij al decennia lang als een rode draad door de onderneming.

Met innovatieve concepten als Het Spaarhuis, de Woonunit en luxe huurwoningen met geïntegreerde zorgfaciliteiten spelen wij in op de vraag naar kostenbesparende, milieuvriendelijke en vooral moderne oplossingen. Bij alle initiatieven staat kwaliteit voorop. Het weerspiegelt de ambitie van de Slokker Groep. Evenals duurzaamheid. De Slokker Groep is aangesloten bij het platform ZEN (zeer energiezuinige nieuwbouw) en convenantpartner van FSC Nederland. Zo blijven de energiebronnen van onze planeet behouden voor de generaties van de toekomst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is een vanzelfsprekendheid voor de Groep. In haar handelen staan integriteit en betrouwbaarheid centraal.

Als financieel krachtig bedrijf met alle benodigde kennis in huis zijn wij in staat om efficiënt en slagvaardig te opereren. De wensen van de potentiele (eind)gebruikers en de specifieke randvoorwaarden vanuit de omgeving staan daarbij centraal.

Vanuit onze vestigingen in Almere, Amsterdam en Breda realiseren wij bouwprojecten in de sectoren woningbouw, onderwijs, zorg, commercieel, multifunctioneel, renovatie en transformatie. Dit gebeurt op basis van diverse contractvormen. Steeds vaker zijn wij niet alleen de bouwer, maar ook verantwoordelijk voor het (technisch) ontwerp en het planmatig onderhoud van uiteenlopende vastgoedopgaves. Onze organisatie geeft invulling aan onze kernwaarden duurzaamheid, innovatie en kwaliteit. Niet vanuit marketingtechnisch oogpunt, maar vanuit betrokkenheid. Een verantwoord evenwicht tussen de financiële aspecten van de bedrijfsvoering en de sociale en ecologische aspecten staat daarbij centraal. Wij blijven in ontwikkeling, met hart voor de toekomst en met de mens en het milieu centraal.

Video

Gerelateerde artikelen

  • De wereld mooier bouwen

    Vught

    SSO Zuiderbos is een bijzonder project. Op deze Speciaal Onderwijsschool zitten kinderen met psychiatrische problematiek of een vermoeden daarvan. SSO Zuiderbos is de plek waar leerlingen met de juiste zorg en aandacht passend onderwijs kunnen volgen. Pal naast het oude schoolpand wordt een nieuw schoolgebouw gerealiseerd. Maar juist vanwege het kwetsbare karakter van de doelgroep, moest goed nagedacht worden over de details van de bouw. Slokker Bouwgroep mocht zich buigen over dit project.
    Bekijk artikel