Adres
Burgemeester v/d Zandestraat 21
7051 CS, Varsseveld
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 315 881 111
E-mail: info@tenbrinke.com
Website: www.tenbrinke.com/nl/
Locatie
Beelden

Ten Brinke.

Betrokken Bewust Bekwaam

Wanneer je al 120 jaar toewerkt naar de stip op de horizon, heb je onderweg de kans gehad om veel op te steken. We hebben geleerd van fouten, leren accelereren zodra het goed gaat en zien waar de kansen liggen. Bij Ten Brinke staan we open voor nieuwe mogelijkheden, we durven te dromen, maar bouwen geen luchtkastelen.

Met de focus op het nu en de ambities voor de toekomst, volgen wij altijd onze eigen weg. Een weg die leidt naar nieuwe punten om toe te voegen aan onze groei, aan de route door Europa, de richting van onze horizon.

Bij Ten Brinke zit het ondernemerschap diep geworteld. We werken doelgericht en dat doen we graag nét even anders, met lef en nuchterheid. De wil om er voor te gaan is groter dan de angst om te falen. Onze mensen. Ze zijn de drijvende kracht achter Ten Brinke. Zij maken ons óns.

We houden niet van stilstaan. We streven naar succes in iedere schakel van de keten. We zoeken en vinden kansen. We zijn de gedreven projectontwikkelaar, we bouwen en we exploiteren. Dat is het fundament waarop Ten Brinke bouwt. Down to earth, maar altijd op zoek naar het hoogste punt.

Wij zijn een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur. Voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klanten en partners is onze hoogste prioriteit.

Maar laten we bij het begin beginnen: het moment waarop Theodorus ten Brinke zijn bedrijf oprichtte, nu 120 jaar geleden. Op zakelijk gebied ging het hem voor de wind en al snel maakte Ten Brinke een mooie, continue groei door. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een internationaal opererende organisatie. Met onze vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland realiseren wij met ongeveer 1.300 medewerkers een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro.

Wij doen alles wat met bouw en projectontwikkeling te maken heeft en daarmee hebben we in de afgelopen 120 jaar een uitgebreide expertise opgebouwd. Onze uitgebreide knowhow, zowel op het gebied van de ontwikkeling als van de bouwkundige realisatie van projecten, stelt ons in staat om de volledige keten van de onroerendgoedmarkt te bestrijken. Dat zorgt voor een solide basis en maakt ons tot een betrouwbare partner.

Onze groei als organisatie hebben wij te danken aan onze medewerkers. De mensen die van de gebaande paden durven af te wijken en er gewoon voor gaan.

Ten Brink. Punt.

 

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw distributiecentrum voor Wasco in Deventer

    Deventer

    Ten Brinke, vestiging Almelo heeft medio 2023 weer een aansprekend project turn-key afgerond: een groot distributiecentrum van 37.500 m² op industrieterrein Kloosterlanden in Deventer. Wasco, groothandel in installatietechnische componenten, huurt het distributiecentrum. Het stelt hen in staat om de logistieke en bedrijfsprocessen te optimaliseren én het assortiment verder uit te breiden.
    Bekijk artikel