Adres
Industrieweg 46
5422 VK, Gemert
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0492 213 018
E-mail: info@unibouw.eu
Website: www.unibouw.eu
Locatie
Beelden

Unibouw

Het bouwbedrijf voor bedrijfshuisvesting

Unibouw biedt kwalitatieve totaalconcepten voor de bouw van bedrijfshuisvesting. Hierbij profiteer jij als ondernemer van een doeltreffende en professionele full-service aanpak.

Een goede bedrijfshuisvesting dient twee doelen: het draagt bij aan een duurzaam bedrijfsresultaat en biedt jouw medewerkers de beste werkomgeving. Als familiebedrijf dat al jaren deel uitmaakt van het Brabantse ondernemersveld geloven wij als geen ander in de kracht van mensen als bouwstenen van succes. In een goed bedrijfspand werken gelukkige, gezonde en productieve mensen. Wij zijn ervan overtuigd dat dit zich vertaalt in een gezond bedrijf.

Het is dan ook de missie van onze één voor één bevlogen collega’s om voor jou de optimale bedrijfshuisvesting met de juiste uitstraling te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk om de behoefte van onze opdrachtgever, nu en in de toekomst, te doorgronden.

Wij bouwen aan langetermijnrelaties in de vorm van partnerships. Inhoudelijk betrokken zijn, kennis en ervaring benutten; wij doen er alles aan om (kosten)efficiënte kwaliteitsoplossingen te bieden. Daarbij steken wij de handen graag uit de mouwen. We zijn aanpakkers met een no-nonsense mentaliteit. Wij staan met beide benen op Gemertse grond, communiceren duidelijk, zijn transparant en als er problemen zijn dan lossen we deze samen op. Opdrachtgevers waarderen ons om onze betrokkenheid, flexibiliteit, specialistische kennis en persoonlijke benadering.

Duurzame energie en duurzaam bouwen is de laatste jaren een belangrijk topic. De voorkeur gaat vaker uit naar investeringen in duurzame producten en grondstoffen. Niet alleen particulieren moeten hun verantwoordelijkheid nemen. Bedrijven en met name in de bouwsector kunnen een groot verschil maken. Het energieakkoord van 2013 is daar een mooi voorbeeld van. In September 2013 besloot de Nederlandse overheid met ruim 40 organisaties de handtekening te zetten onder het energieakkoord. Dit is een stap in de goede richting als het gaat om duurzaam bouwen. Hierin is namelijk afgesproken dat in 2050 de volledige gebouwde omgeving energieneutraal zal zijn. Daar zijn we nog lang niet, dat begrijpen we bij Unibouw ook. Daarom doen wij alles wat we kunnen met betrekking tot maatschappelijk verantwoord ondernemen om ons steentje bij te dragen aan het realiseren van dit akkoord. Voor een veilige, productieve werkomgeving waar mensen gelukkig kunnen werken die toekomstbestendig is met respect voor ons milieu. Mensen zijn immers de meest waardevolle aanwinst van een onderneming, en dat moeten we koesteren.

Video

Gerelateerde artikelen

 • Nieuw distributiecentrum vooral modern en praktisch

  Almere

  Gelegen aan de A27 ligt het nieuwe distributiecentrum op bedrijventerrein Stichtsekant in Almere op een strategische locatie. In opdracht van VDG Real Estate ontwikkelde het in Gemert gevestigde Unibouw daar een modern gebouw, dat voldoet aan alle eisen van deze tijd. In meerdere opzichten een interessant project, vindt Jasmin Dolovac, projectleider bij Unibouw. “Vanwege de complexiteit was dit echt leuk om te doen.”
  Bekijk artikel
 • Unibouw maakt feestje van nieuwbouw 999 Games

  Almere

  De nieuwbouw van het pand van 999 Games in Almere wordt verzorgd door het enthousiaste en kundige team van Unibouw uit Gemert. Projectleider Jasmin Dolovac: “Het traject op weg naar een nieuw pand moet een feestje zijn. Zo staan wij er met trots in, en dat wordt door onze opdrachtgevers gewaardeerd.”
  Bekijk artikel
 • Bouwen aan de toekomst

  Sevenum

  Als er één specialist in de bedrijfshuisvesting is, dan is het Unibouw. Het bedrijf ontzorgt haar klanten in álle facetten van bedrijfshuisvesting: het realiseren en bouwen, maar ook het beheer en onderhoud van panden. Unibouw en DSV hebben al een behoorlijke geschiedenis opgebouwd. Het nieuwbouwpand van DSV in Venlo is maar liefst het zevende project waarbij de twee bedrijven samenwerken.
  Bekijk artikel
 • Grensverleggend ontwerp architect verbindt mensen en innovatie

  Ede

  Het was niet de eerste keer dat architect Paul Hoppe in samenwerking met HatchTech iets bijzonders ontwierp. Een aantal jaar geleden ontwikkelden ze samen al een volledig glazen broederij vlak over de grens in Duitsland. Een op het traditionele idee van kassenbouw gebaseerde innovatieve broederij waar transparantie en contact met de buitenwereld centraal staan. Na dit pilotproject werd Hoppe opnieuw gevraagd door HatchTech, nu om het multifunctionele hoofdkantoor van HatchTech in de Food Valley in Ede van a tot z te begeleiden.
  Bekijk artikel