Unica

Unica realiseert alle technische oplossingen voor uw gebouwen

Tel. 0332478080
Www https://www.unica.nl/

Unica is sterk in integrale dienstverlening. Wij luisteren eerst naar de wensen, behoeften en de ervaringen die onze opdrachtgevers hebben met hun gebouw(en). Vervolgens delen wij graag onze uitgebreide expertise op het gebied van energie, ICT, beveiliging en installatietechniek. Samen met onze opdrachtgevers komen we tot een kwalitatieve oplossing op maat, die voldoet aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Wat hebben vraagstukken op het gebied van energie, kantoorbezetting, de verduurzaming van gebouwen, ICT en gezonde leef- en werkomgevingen met elkaar gemeen? Ze kunnen allemaal worden opgelost met behulp van techniek. Unica biedt als allround technisch dienstverlener een passend antwoord op al deze technische vraagstukken. En met het netwerk van bedrijven is Unica altijd dichtbij.

Unica is sterk in integrale dienstverlening. Eerst worden de wensen en behoeften in kaart gebracht. Vervolgens zoekt Unica een oplossing op maat waarbij opdrachtgevers kunnen rekenen op uitgebreide expertise op het gebied van onder meer energie, ICT, beveiliging, installatietechniek en projectmanagement. Uiteraard biedt Unica een geïntegreerde aanpak om te voldoen aan alle wensen op het gebied van comfort, veiligheid, communicatie, duurzaamheid, gezonde gebouwen én kostenreductie.

Als allround technisch dienstverlener streeft Unica naar continuïteit. Dit doen we elke dag in de vorm van kwalitatieve dienstverlening en lange termijn samenwerkingsverbanden. Unica is een betrouwbare partner waar opdrachtgevers op kunnen bouwen, nu en later. Want, samen maken we de toekomst.