Adres
De Smaragd 21
2872 ZT, Schoonhoven
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0348 55 20 66
E-mail: info@vanbaaren-aannemers.nl
Website: vanbaaren-aannemers.nl
Locatie
Beelden

Van Baaren Aannemers

Bouwen met Van Baaren is een feest

Over Van Baaren: familiebedrijf

Al sinds 1916 bouwt familiebedrijf Van Baaren Aannemers in Het Groene Hart en de Randstad. De vierde generatie bouwt nu met dertig vaste medewerkers woningen, bedrijfsgebouwen en publieke- en utiliteitsgebouwen. Met de nieuwste technieken en inzichten en nog steeds de oude waarden: betrouwbaar, ondernemend, professioneel, no-nonsense, in ontwikkeling en trots. Ons motto is: ‘Bouwen moet een feest zijn’. Dat geldt zowel voor onze klanten als voor ons.

Duurzaam bouwen

Van Baaren Aannemers bouwt gebouwen met zo min mogelijk schade aan mens en milieu, zowel bij bouwen als in gebruik. Daarbij passen we herbruikbare, duurzame en zo mogelijk minder bouwmaterialen toe. Duurzaam bouwen betekent ook dat gebouwen flexibel te gebruiken zijn, zodat ze langer gebruikt kunnen worden.

Lean Bouwen

Lean Bouwen is een manier van denken. We kijken continu kritisch naar alle dagelijkse werkzaamheden vanuit het oogpunt van de klant. Zo verkorten we doorlooptijden, verhogen we de kwaliteit, werken we beter samen en gaan we verspilling tegen. Samen met opdrachtgevers en leveranciers werken we aan een efficiënt en plezierig bouwproces. De communicatielijnen zijn kort, we werken actief samen met bouwbegeleiders en architecten en informeren onze uitvoerders tot in detail. Zo kunnen we snel en flexibel inspelen op ontwikkelingen: voorzien en onvoorzien. De klant krijgt daardoor een vlot proces zonder verspilling van tijd en materialen.

Diversiteit en ervaring

Wij bouwen op ervaring, niet op routine. Daarom bouwen we graag verschillende projecten qua omvang, karakter of bestemming. Dat daagt onze vakmensen steeds uit scherp en alert te blijven en onze klanten professioneel met adviezen en daden bij te staan.

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw kantoor PCS is extreem duurzaam én circulair

    Hendrik-Ido-Ambacht

    In het voorjaar van 2023 werd een begin gemaakt met de bouw van het nieuwe kantoorpand voor PCS. Begin dit jaar neemt het bedrijf dat gespecialiseerd is in gebouwautomatisering haar intrek in het extreem duurzame en circulaire kantoor in Hendrik-Ido-Ambacht. Gerco Vonk, die als projectleider namens hoofdaannemer Van Baaren Aannemers BV uit Schoonhoven bij dit unieke project betrokken was, laat de onderscheidende aspecten van dit energiepositief kantoorgebouw de revue passeren.
    Bekijk artikel