Van Panhuis installatietechniek

Onderdeel van TOP Installatie groep

Tel. 0528220555
Www https://www.vanpanhuistechniek.nl/

vanPanhuis Hoogeveen is onderdeel van de Top Installatiegroep. Onze bedrijven verzorgen alle werkzaamheden voor ontwerp, aanleg en onderhoud van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. vanPanhuis Hoogeveen is gespecialiseerd in de aanleg van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties voor energie en klimaat in de zakelijke markt. Of het nu gaat om de energievoorziening in uw woning of de complete installatie in de utiliteitsbouw, wij adviseren u graag om een juiste balans te vinden tussen investering en comfort. Top Installatiegroep is een groep van drie bedrijven (vanPanhuis Hoogeveen, Drenth Installatietechniek, TOP Technisch Beheer) met vestigingen in Hoogeveen en Veendam. Onze drie bedrijven leveren een totaalpakket voor non-profit, zakelijke opdrachtgevers, in de woningbouw, utiliteit, zorg en welzijn, retail en onderwijs. Wij verzorgen alle werkzaamheden voor het ontwerp, de aanleg en het beheer van alle werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties door heel Nederland. Totaal wil dus zeggen van advisering tot en met oplevering en jaarlijks beheer en onderhoud. Wij zijn een bedrijf dat staat voor kwaliteit en gezonde gebouwen, uw gebouw onze zorg!

vanPanhuis Hoogeveen is gespecialiseerd in de aanleg van uitgebreide werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Dit soort geïntegreerde projecten voeren zij vooral uit voor opdrachtgevers in de zakelijke markt. Daarnaast zijn ze gespecialiseerd in duurzame technieken, waarbij energiebesparing in een hoog vaandel staat. vanPanhuis Hoogeveen werkt volgens het OBO-principe: Ontwerpen, Bouwen en Onderhouden.
Naast de zakelijke markt richt vanPanhuis Hoogeveen zich op de klein zakelijke markt en de non-profitsector.

vanPanhuis Hoogeveen heeft samen met zusterbedrijf Drenth Installatietechniek hun service- en onderhoudsactiviteiten ondergebracht bij TOP Technisch Beheer. Wij werken samen onder de noemer Top Installatiegroep.