Adres
Bredeweg 13
5386 KM, Geffen
Nederland
Locatie
Beelden

Van Schijndel Bouwgroep

Kwaliteit wint de strijd

Van Schijndel Bouwgroep

Familie verbindt ons met elkaar. Van Schijndel Bouwgroep weet dit als geen ander. Al drie generaties lang is Van Schijndel Bouwgroep verbonden door vakmanschap, inzet en de discipline om continu te verbeteren. Door de combinatie van bouw, ontwikkeling, beleggen en beheren en eigen productiefaciliteiten zoals een timmerfabriek waarbij prefab elementen worden geproduceerd is ieder huisvestingsvraagstuk bij ons in goede handen.

Het dynamische bedrijf van vandaag de dag heeft, met circa 125 medewerkers, een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. De rol van betrouwbare en financieel gezonde partner is ons op het lijf geschreven. Van Schijndel Bouwgroep bouwt continu voor de toekomst én aan de toekomst. Onze missie is niet de grootste worden, maar wel de beste zijn. Dit zijn we door kwaliteit altijd voorop te stellen. Onze ISO- 9001, ISO 14001 en VCA**-certificering, het Fira-certificaat, erkend leerbedrijf, het lidmaatschap van Woningborg en Bouwend Nederland, de specifieke vakkennis van onze hoogopgeleide mensen en de samenwerking met vaste bouwpartners leveren daarvoor het beste bewijs. Met die visie worden hoogwaardige leef- en werkomgevingen gecreëerd. Gebruiksvriendelijke woningen, praktische kantoren, logistiek doordachte distributiecentra en goed ingedeelde winkelcentra met een duidelijke functie, maar ook een herkenbare uitstraling. De uitstraling van kwaliteit en vakmanschap die onze projecten kenmerkt.

Bouwbedrijf Van Schijndel maakt deel uit van de Van Schijndel Bouwgroep, en is de afgelopen decennia uitgegroeid tot een middelgroot bouwbedrijf met een uitstekende reputatie bij een grote groep vaste klanten. Deze reputatie heeft Van Schijndel te danken aan de betrouwbaarheid als partner, vakmanschap en een kwalitatief hoogwaardig eindproduct. Om een hoogwaardig eindproduct te garanderen werken wij samen met vaste onderaannemers, die werken volgens onze kwaliteitsnormen. En, dankzij een eigen timmerfabriek en materieeldienst zijn wij voor een groot deel onafhankelijk van toeleveranciers waardoor we een korte bouwtijd hanteren. Onder het KOMO-keurmerk worden kozijnen, ramen en deuren in kleine of grote series geproduceerd. Ook is het mogelijk om maatwerk te leveren waarmee aan elke vraag voldaan kan worden. Daarnaast passen we in onze organisatie bij onze projecten BIM (Bouw Informatie Model) toe waarmee driedimensionale gebouwmodellen worden ontworpen en een beter beeld is te verkrijgen van hoe bouwkundige onderdelen in elkaar grijpen. Als het ware digitaal bouwen en moduleren waardoor op de bouwplaats alles goed op elkaar is afgestemd. Onze passie voor bouwen stopt niet bij de oplevering van een gebouw, of het nu gaat om een bedrijfspand, kantoor of woning. Voor de nazorg beschikken wij over een eigen onderhoudsdienst met ‘allround’ vaklieden.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Hoogwaardig project Hof-Noord in ervaren handen

    Bergeijk

    De gemeente Bergeijk was op zoek naar aantrekkingskracht voor het noordelijke deel van haar centrum. Een middel om ook dit deel van haar woon- en winkelhart aantrekkelijk, leefbaar en levendiger te maken. Daarbij moet de komst van de supermarkt leiden tot meer combinatiebezoeken. In de visie van de stad is dit gebied Hof-Noord genoemd. Namens hoofdaannemer Van Schijndel Bouwgroep vertelt projectleider Antoine van der Pas over het project.
    Bekijk artikel