Van Sluisveld staalbouw bv

Grensloos staal

Tel. 0416662300
Www http://sluisveld.nl/nl/

De Van Sluisveld Groep is de overkoepelende benaming voor drie firma’s waarbij Van Sluisveld Steel Projects BV en Holland West Indies Trading BV de primaire positie innemen.
Van Sluisveld Steel Projects BV richt zich voornamelijk op de productie en wereldwijde levering en installatie van staalconstructies voor de commerciële, industriële, toeristische, agrarische en petrochemische sector.
Holland West Indies Trading BV is een export handelsonderneming, welke bouwmaterialen in het breedste zin van het woord exporteert. De voornaamste producten zijn Superfloor 88 en Renolit Alkorbright.
Naast de staalconstructies worden er op de wens van de opdrachtgevers regelmatig complete bouwpakketten geleverd en geïnstalleerd inclusief gevel- en dakbekleding.
Per jaar worden er enkele honderden projecten uitgevoerd door ons team van ruim 50 medewerkers.

Bij onze organisatie kunt u terecht voor kleine tot grote projecten. U kunt hierbij denken aan een stalen spant voor uw woonhuis of aan een hoog nieuwbouwproject van duizenden tonnen staal. Bij Van Sluisveld Steel Projects B.V. grijpen de volgende kritische succesfactoren stevig in elkaar.