Adres
Jupiter 26
2685 LR, Poeldijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 0174 - 24 49 50
E-mail: info@verbakel.nl
Website: www.verbakel.nl
Locatie
Beelden

Verbakel Bouwbedrijf

Verbazend veelzijdig

Verbakel Bouwbedrijf bestaat al bijna 50 jaar. Persoonlijk, Betrouwbaar, Professioneel en Dynamisch. Dat zie je terug in alle onderdelen van onze bedrijfsvoering.

Art Verbakel heeft in 1975 het bedrijf opgericht en de aanzet gegeven tot een allround aannemersbedrijf. Inmiddels is Verbakel Bouwbedrijf bekend als een betrouwbare partij voor nieuwbouw, verbouw en renovatie. In 2020 vierde Verbakel haar 45-jarig bestaan. Sinds 2002 was het bedrijf in handen van Hein Herpers en Bert Wensveen. Op 1 juli 2022 heeft Bert Wensveen het stokje overgedragen aan Chris Troost, Dennis van der Velden en Robbert van der Hoek. Hein is algemeen directeur en Chris, Dennis & Robbert ondersteunen hem hierbij als bestuurders. Verbakel Bouwbedrijf is een bedrijf met een strakke organisatie, zonder één schijf te veel. Efficient. En u heeft altijd te maken met dezelfde contactpersonen. Wel zo prettig.

Wij zijn een betrouwbare bouwpartner. Niet voor niets hebben wij veel vaste klanten en zijn wij, net als zij, trots op onze gerealiseerde projecten. Nieuwe klanten benaderen ons vaak via bestaande relaties. De klik is belangrijk!

Als het gevoel goed is, gaan we samen aan de slag. Vaak in een bouwteam. Waarin we in een vroeg stadium van de bouw, vanuit onze specifieke deskundigheid, regelmatig overleggen om ontwerp en realisatie van het project sneller en vooral beter te laten verlopen. Volledig transparant, zonder verrassingen en altijd met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Doel is altijd om uw persoonlijkewensen te vertalen in een passende offerte of begroting.

Onze vakmensen gaan bij u aan het werk. In nauwe samenwerking met een deskundig team van werkvoorbereiders en projectleiders op kantoor bewaken wij prijs, kwaliteit en planning voor u. Professioneel en efficiënt tot en met de oplevering. Met korte lijnen en vaste aanspreekpunten. En het resultaat moet staan als een huis.

Bouwen of verbouwen is een dynamisch proces. In alle fasen van de bouw is samenwerking en afstemming nodig. Waar mogelijk houden wij zelfs tijdens de bouw nog rekening met uw wensen. Wij zijn daarin flexibel en sturen bij waar nodig. Verbazend veelzijdig. En de klant blijft koning.

Gerelateerde artikelen

 • Short stay-hotelappartementen: een nieuw hoofdstuk in historisch Delft

  Delft

  In opdracht van Olaf Lawerman werkt Verbakel Bouwbedrijf aan de realisatie van het nieuwe BizStay Hotel in Delft. Een oud hotel en een leegstaand schoolgebouw worden daar momenteel herontwikkeld tot 31 gloednieuwe short stay-hotelappartementen.
  Bekijk artikel
 • Een nieuw thuis voor ouderen met dementie

  Rozenburg

  De komende jaren neemt het aantal ouderen toe. De verzorgingshuizen hebben de deuren gesloten en het regeringsbeleid is erop gericht ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten wonen. Om die reden komen er steeds meer woonvoorzieningen speciaal voor ouderen, soms gecombineerd met een stuk zorg. In opdracht van Thuismakers BV bouwt Verbakel Bouwbedrijf B.V. momenteel in Rozenburg een woon-zorgcomplex voor ouderen met dementie, geheel in lijn met die ontwikkeling.
  Bekijk artikel