Adres
Reggesingel 10
7461 BA, Rijssen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 88 186 6186

E-mail: info@volkerwessels.nl
Website: www.volkerwessels.com/nl
Locatie
Beelden

VolkerWessels

Wij zij makers. De toekomstmakers

Bouwen is de kern van wat wij doen bij VolkerWessels. We zijn van vele markten thuis, van een energienota nul-woning die in één dag gebouwd wordt tot het aanleggen van een haven. Van plastic wegen tot razendsnelle netwerken. Van hypermoderne spoorverbindingen tot toekomstbestendige gebiedsontwikkelingen. Dat is wat wij doen. Zo geven wij vorm aan de toekomst. Aan alles wat we bij VolkerWessels doen, liggen drie kernwaarden ten grondslag: veiligheid, duurzaamheid en integriteit. Deze waarden zijn altijd en overal van toepassing, van boardroom tot de betonmolen. Ze vormen onze 'licence to operate'.

Duurzaamheid

Het is onze ambitie om samen met onze opdrachtgevers en partners te bouwen aan een gezonde leefomgeving. Daarom hebben we doelen en maatregelen om in 2030 emissievrij te kunnen werken en focussen we komend jaar op het stellen van doelen om de uitstoot in de keten te verlagen. Dit vraagt om een duurzame manier van denken van onze medewerkers en onze partners, met oog voor de toekomstige generaties.

Veiligheid

Onze veiligheidscultuur richt zich op het creëren van een vanzelfsprekend verantwoordelijkheidsgevoel voor iedereen die bij onze werkzaamheden is betrokken. Samen zorgen we ervoor dat onze eigen en ingeleende werknemers én die van onze onderaannemers weer veilig thuiskomen. Aan veilig werken doen we geen concessies. Wees Alert, Veiligheid Eerst!

Integriteit

Integriteit is bij VolkerWessels niet onderhandelbaar. Integer handelen is fundamenteel voor alles wat we doen en vereist onze constante aandacht. Onze integriteitsaanpak is, in aanvulling op onze bewustwordingscampagnes, gebaseerd op drie pijlers; de Gedragscode van VolkerWessels, de Leidende Principes voor het Opdrachtgevend Bouwbedrijf en de Regeling meldprocedure inzake het omgaan met een Vermoeden van een Misstand (Vertrouwenslijn).
Video

Gerelateerde artikelen

 • Nieuwbouw Coulisse Campus: een highlevel plan

  Enter

  Wessels Rijssen en Systabo, onderdelen van VolkerWessels, zijn verantwoordelijk voor de realisatie van de Coulisse Campus in Enter. Een highlevel bouwplan dat in meerdere fases wordt uitgevoerd. Projectleider Bart Perik vertelt alle ins en outs van dit werk.
  Bekijk artikel
 • Wessels Rijssen realiseert na bouw Hotel Van der Valk Houten ook de uitbreiding

  Houten

  Achter Hotel Van der Valk Houten verrijst een toren van dezelfde hoogte. Het hotel breidt 15 meter uit met in het nieuwe deel een kelder voor opslag, een zwembad, wellness, een fitnessruimte en zo’n 45 extra kamers. De capaciteit van het restaurant wordt vergroot van 300 naar 400 plaatsen en naast het hotel komt een nieuwe parkeergarage. Wessels Rijssen is hoofdaannemer voor de casco bouw van de nieuwe aanbouw.
  Bekijk artikel