Adres
Schiehaven 13
3024 EC, Rotterdam
Nederland
ContactgegevensTelefoon: 010 - 642 13 00
E-mail: post@vorm.nl
Website: vorm.nl
Locatie
Beelden

VORM

Goede buurt voor iedereen

Wij maken unieke, flexibele wijken, waar je jarenlang kunt wonen. Wij zagen de wooncrisis aankomen en zijn klaar om nu onze verantwoordelijkheid te nemen. Wij kunnen snel en goed de betaalbare, fijne woningen opleveren waar de samenleving om vraagt. Kan niet bestaat niet. Wij gaan sneller, betaalbaarder, slimmer en duurzamer ontwikkelen en bouwen. Het kan radicaal efficiënter – dus doen wij dat. Al moeten we de hele keten op sleeptouw nemen. Wij willen dat onze onderwijzers, zorgmedewerkers en straks onze kinderen gewoon in onze steden kunnen wonen als ze dat willen. Daar maken wij ons hard voor – de stad is voor iedereen.

Onze bedrijfsmissie is een maatschappelijke missie. Wij stoppen niet met ontwikkelen en bouwen voordat iedereen een betaalbare en unieke woning in een leefbare wijk heeft. Zo. Dat het kraakhelder is. Winst maken we om door te kunnen werken, maar het draait niet om geld bij ons. We gaan voor een goede buurt voor iedereen: duurzaam, leefbaar slim en betaalbaar. Dat doen wij het allerbeste. Daarvoor vinden we nieuwe wegen, doorbreken we radicaal conventies, wagen wij het erop, werken we samen. Alles, zodat je kunt wonen waar je graag wil. Waar je opbloeit. Waar je op je plek bent. Thuis. Daar komen we ons bed voor uit. Elke dag. Vroeg.

Het is onze droom om het tekort aan woningen op te lossen, terwijl we óók onze milieu-impact drastisch terugdringen. Wij nemen sociaal en ecologisch onze verantwoordelijkheid – met de hoogste ambities.

VORM is een familiebedrijf en ook een familie van bedrijven. We zijn georganiseerd als holding met daaronder specialistische BV’s. Elke onderneming heeft een eigen expertise, we opereren wel als één team. Samen geven wij gestalte aan ideeën, zowel onderling als met opdrachtgevers en partners. Met elkaar willen wij een stempel drukken op het Nederlandse landschap.

 

Video

Gerelateerde artikelen

  • Stepstone is eerste woontoren voor starters op de Zuidas

    Amsterdam

    In april 2022 werd op de Zuidas in Amsterdam een begin gemaakt met de bouw van Stepstone. In februari dit jaar werd de woontoren met in totaal 216 sociale starterswoningen door VORM Bouw BV uit Rotterdam opgeleverd. Zij realiseerden dit unieke woonconcept in opdracht van Woningstichting Lieven de Key. Zij gaan de appartementen variërend van 23 tot 52 m² verhuren aan starters in de leeftijdscategorie 18 tot 28 jaar.
    Bekijk artikel