Adres
Stoelmatter 16
2292 JL, Wateringen
Nederland
ContactgegevensTelefoon: (0174) 225 600
E-mail: info@weboma.nl
Website: www.weboma.nl
Locatie
Beelden

Weboma

Weboma bouwt aan geluk

Weboma is een bedrijf met een bijzondere missie: Weboma bouwt aan geluk. Wij ontwikkelen, bouwen en zorgen voor huizen, wijken, leefomgevingen en werkplekken die mensen gelukkig maken. Door mooie dingen te maken, maar vooral door ons goed in te leven in de wensen van mensen. En alles in te zetten wat we in huis hebben aan vakmanschap, ervaring, kwaliteitsstreven en creativiteit. Hiernaast zijn wij ook actief in grootschalige renovatie, transformatie en maatschappelijk vastgoed, waar uiteraard dezelfde Westlandse mentaliteit voor geldt. Zo bouwen we samen met onze klanten voortdurend aan iets heel moois. Daar worden we zelf ook heel gelukkig van.

Weboma staat voor Westlandse Bouwmaatschappij. De naam zegt het al: onze bouwactiviteiten vormen de roots van Weboma. Zij vormen het fundament van ons succes. We hebben vooral een naam hoog te houden met ons inlevingsvermogen in wat mensen wensen, met ons hoge kwaliteitsstreven, reële prijsstellingen, bijzondere vormgeving en opvallende materiaalkeuze. Tel daar gerust onze Westlandse mentaliteit bij op.

Ons werkgebied strekt zich, steeds vaker, uit over de grenzen van het Westland. We zijn ambitieus en kunnen echt genieten van die expansie en ontwikkelingen. Ook omdat het, naar onze opdrachtgevers toe, signalen zijn van betrouwbaarheid en consistentie.

Mensen staan bij ons volop in het middelpunt. Zij moeten later gelukkig zijn in wat wij bedenken en realiseren. Dat kan soms heel subtiel liggen want mensen zijn allemaal verschillend. Daarom is succesvol ontwikkelen vooral grondig onderzoeken, goed luisteren, puzzelen, veel overleggen met alle betrokkenen en zorgvuldig afstemmen. Zo bouw je aan geluk. Onze persoonlijke ervaringen helpen daar natuurlijk ook bij. Regelmatig spiegelen we opdrachten dan ook aan ons eigen woongeluk. Dat maakt het beoordelen van plannen, het uitbreiden van onze diensten en het doen van aanbevelingen een stuk gemakkelijker. Weboma bestaat al meer dan 70 jaar Het aannemersbedrijf werd een bouwbedrijf en vervolgens gingen we ook zelf ontwikkelen, en met succes. Inmiddels bieden we een breed scala aan ontwikkel- en bouwactiviteiten. Van nieuwbouw tot renovaties. Van herstelwerkzaamheden tot en met speciale wensen. We zijn actief op de particuliere en de zakelijke markt en in de verzorgende sector.

 

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuwe thuisbasis Royal Den Hartogh Logistics

    Rotterdam

    Een basecamp, noemt toekomstig bewoner Den Hartogh Logistics de nieuwe locatie aan de Sluisjesdijk in Rotterdam. De naam komen we opnieuw tegen in de bouwcombinatie V.O.F. BC Basecamp die de renovatie met deels nieuwbouw heeft aangenomen. BC Basecamp wordt gevormd door Dijkxhoorn Bouwgroep en Weboma, die het ontwerp van Braaksma & Roos Architectenbureau in de rol van coördinerend aannemers uitvoeren.
    Bekijk artikel