Adres
Vimmerik 18
5253 CB, Nieuwkuijk
Nederland
ContactgegevensTelefoon: +31 (0)85-2737230
E-mail: info@willynaessens.nl
Website: www.willynaessens.nl
Locatie
Beelden

Willy Naessens

Willy Naessens Industriebouw Nederland

Willy Naessens Nederland is onderdeel van de Willy Naessens Group en inmiddels al jarenlang toonaangevend in de bouwsector. Samenwerken met Willy Naessens voelt als het beste van twee werelden. We bieden de omvang van een multinational en daarbij het hart van een familiebedrijf. Met ons eigen prefab beton concept en onze unieke werkwijze ontzorgen we onze klanten van begin tot eind. Wie zijn bouwproject toevertrouwt aan Willy Naessens, is in veilige handen!

De Willy Naessens Group is een familiebedrijf dat is opgericht door de gelijknamige Willy Naessens. Van origine een Belgische Industriebouwer, gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshuisvesting en zwembaden in prefab beton. We zijn acftief in 7 verschillende landen: België, Nederland, Frankrijk, Roemenië, Luxemburg, Denemarken en Zweden. De Willy Naessens Group is een familiebedrijf dat is opgericht door de gelijknamige Willy Naessens. Van origine een Belgische Industriebouwer, gespecialiseerd in het bouwen van bedrijfshuisvesting en zwembaden in prefab beton. We zijn acftief in 7 verschillende landen: België, Nederland, Frankrijk, Roemenië, Luxemburg, Denemarken en Zweden. Een bijzonder familiebedrijf met een unieke werkwijze en veel expertise: een fijne combinatie van volume, zekerheid, kennis en service!

Het succes van Willy Naessens Industriebouw heeft twee grondprincipes. Enerzijds de focus op prefabbeton, met een unieke expertise als gevolg. Anderzijds de unieke werkwijze met verticale integratie. Belangrijk is het feit dat de productie van ons beton gebeurt in onze eigen fabrieken, waardoor we onafhankelijk zijn van externe partners. Daarom kunt u het volledige bouwconcept aan ons toevertrouwen, met garantie op het gebied van kwaliteit en met respect voor de afspraken rond budget en planning. Een nieuw bedrijfspand dat voldoet aan alle verwachtingen is altijd het doel!

 

Video

Gerelateerde artikelen