Adres
Rat Verleghstraat 116
4815 PT, Breda
Nederland
Locatie
Beelden

Winters Bouw & Ontwikkeling

Winters creëert en koestert waardevolle plekken

Als opdrachtgever maakt ú de keuze voor een traditioneel of geïntegreerd bouwproces. De grote voordelen van een geïntegreerd proces ten opzichte van een traditioneel proces laat bovenstaande afbeelding helder zien. Door de ontwerpende, adviserende én uitvoerende partijen als één projectteam integraal te laten samenwerken vanaf het ontwerpproces creëert u de mogelijkheid om de bouwkosten te beheersen en de kosten van ontwerpwijzigingen laag te houden.

Winters staat graag voor u klaar vanaf de eerste schets tot de laatste steen, want juist dan kunnen we maximale waarde creëren. Door vanaf het begin mee te denken over ontwerp, bouwmethoden en materialen, zorgen we voor belangrijke besparingen en een optimaal realisatieproces. Wij zien het als onze taak en verantwoordelijkheid om een efficiënt en effectief bouwproces te ontwerpen en risicodragend uit te voeren. Geheel volgens de principes van Lean bouwen.

We kunnen u ontzorgen in alle ontwerp- en bouwwerkzaamheden. Van planvorming, ontwerp, uitwerking, vergunningstraject, realisatie en inrichting tot 24-uurs service en onderhoud achteraf. Winters is de one-stop-shop waar u voor al deze zaken terecht kunt.

Bouwen is al complex genoeg, daarvoor wilt u niet naar vijf verschillende partijen voor ontwerp, planvorming, bouw, installaties en inrichting gaan. Veel liever heeft u één partij die u in het volledige proces ontzorgt. Winters is die partij. Van ontwerp tot oplevering, we zijn graag uw partner van begin tot eind. Zo heeft u één aanspreekpunt voor uw volledige project.

Projectontwikkeling, planvorming, bouw en nazorg. Voor ieder deelproces heeft Winters specialisten opgesteld staan. Experts die de bijzonderheden kennen, u optimaal kunnen adviseren en het proces dankzij kennis en ervaring soepel laten verlopen. Deze medewerkers werken niet afzonderlijk van elkaar op hun eigen afdeling, maar samen als een integraal team. Een team met één gezamenlijk doel voor ogen: het realiseren van uw wensen.

Dankzij deze integrale aanpak merkt u als klant niks van de overgangen naar verschillende deelprocessen. Wel profiteert u van extra efficiency, kostenbesparingen en een soepel verloop van het geïntegreerd bouwproces. Uw vaste contactpersoon neemt u continu mee in de voortgang en vervolgstappen en betrekt u bij belangrijke beslismomenten. Zo blijft u steeds goed geïnformeerd en kunt u met een gerust hart de realisatie aan ons overlaten.

Video

Gerelateerde artikelen

  • Nieuw multifunctioneel dorpshuis Bosschenhoofd

    Bosschenhoofd

    Al sinds de sloop van De Schakel in 2012 zit het dorp Bosschenhoofd zonder dorpshuis. Daar is met de bouw van een fonkelnieuw en multifunctioneel gebouw aan de Pastoor van Breugelstraat verandering in gekomen. In maart dit jaar kreeg het nieuwe stichtingsbestuur die het dorpshuis gaat beheren, de sleutel en konden zij aan de slag met de inrichting.
    Bekijk artikel