Hamer Installatietechniek

Wij zijn compleet in techniek

Hamer is een familiebedrijf en bestaat sinds 1938. Wij zijn totaalaanbieder in de utiliteit, industrie, automotive, brandstofvoorziening en de chemische en voedingsindustrie. We zijn gevestigd in Nederland en België en hebben ruim 425 medewerkers. Onze kernactiviteit is techniek: technische installaties en de hieraan verwante technische dienstverlening. Wij ontwerpen, installeren en onderhouden. We onderscheiden ons met een uitgebreid pallet activiteiten waarmee we opdrachtgevers van A tot Z ontzorgen. Wij doen alles vanuit een servicegerichte en daadkrachtige organisatie met aandacht voor klanten, voor veiligheid en zorg voor het milieu.

U hebt genoeg aan één partner voor techniek, we hebben alle expertises in eigen huis en kunnen deze multidisciplinair inzetten. U hebt maar één aanspreekpunt. Dat is bevorderlijk voor de communicatie en de efficiency, zeker als het gaat om complexe projecten. Hamer streeft veiligheid op het hoogste niveau na. We investeren veel in vakbekwame mensen, opleiding en training. We werken met eigen kwaliteitsmaterieel en hebben een eigen gereedschap onderhoudsafdeling. We werken volgens de hoogste normen en eisen en zijn VCA-VOL gecertificeerd.

De middelen die we nodig hebben om het werk zo goed mogelijk uit te voeren, hebben we in eigen beheer. Hierdoor kunnen we, wanneer nodig, snel schakelen maar ook in de normale procesgang efficiënter werken. De digitale pen wordt ingezet voor onze servicemonteus die ermee in het veld werken. De werkbon wordt bij afsluiten van de klus direct digitaal doorgezet naar onze serviceafdeling. Zij kunnen wanneer nodig vervolgacties in werking zetten, planning opmaken en u informeren. Ook is het mogelijk als opdrachtgever via de Hamer Cloud mee te kijken naar planning, voortgang, werkbonnen, etc. zodat u in real time de status weet. Het logistieke concept van Hamer omvat inkoop, een modern magazijn en HGS Hamer Gereedschap Service. Een team ervaren inkoopspecialisten is verantwoordelijk voor inkoop van alle materialen en diensten. Zij werken hiervoor nauw samen met kritisch geselecteerde leveranciers die zoveel mogelijk betrokken worden bij de bedrijfsprocessen van Hamer. Hierdoor kunnen zij efficiënt werken en snel inspelen op specifieke wensen van relaties. Leveranciers worden geselecteerd op een aantal criteria waarvan prijs, kwaliteit en betrouwbaarheid de belangrijksten zijn. Innovatief vermogen en aandacht voor duurzaamheid zijn belangrijke selectiecriteria. Onze leveranciers worden jaarlijks beoordeeld op hun prestaties.

Hamer heeft een zeer breed scala aan gereedschappen en materieel. Handgereedschappen, hijs-, klim- en afzetmaterialen… te veel om op te noemen. Voor eigen gebruik maar ook voor de verhuur. Een eigen gereedschapsservicedienst verzorgt het beheer,de reparaties, de keuring en de certificering van al deze gereedschappen. Ook de jaarlijkse (elektrische) gereedschapskeuringen worden door onze gereedschapsservice zelf gedaan. HGS Hamer Gereedschap Service onderhoudt, keurt en certificeert ook gereedschap voor derden.