Vloertechniek Hoogeveen BV

Vloeren van goede bodem

Vloertechniek Hoogeveen is specialist in kunststof bedrijfsvloeren sinds 1982. Dankzij onze jarenlange ervaring en ons team met specialisten kunnen wij elk project van elk formaat naar tevredenheid afronden. Zo werken wij aan projecten in zowel Nederland als Duitsland. Onze kracht ligt in het feit dat we uw project volledig uit handen nemen en in eigen beheer houden. Van voorbereidend werk tot oplevering en nazorg. Gedurende het gehele traject heeft u een vast aanspreekpunt, dat is waar wij voor staan. Wij zorgen voor een bedrijfsvloer van topkwaliteit!

Vloertechniek Hoogeveen werkt vaak op of nabij bouwterreinen, werkplaatsen, fabrieken of installaties. Als opdrachtgever wilt u erop kunnen vertrouwen dat wij veilig werken om ongevallen te voorkomen. Onze VCA-certificering waarborgt dat vertrouwen. Als specialist in bedrijfsvloeren en gietvloeren werken wij ook voor de zuivelindustrie, voedselverwerking en horecabedrijven. De vloer van de ruimtes waar voedsel wordt bereid of verwerkt, maakt een belangrijk onderdeel uit van de risicobeperking van besmetting of vervuiling. Vloertechniek Hoogeveen is HACCP gecertificeerd en verzorgt vloeren die aan strenge kwaliteitseisen voldoen.

Een goede vloer is een functionele vloer die snel en vakkundig is gelegd en jaren voldoet aan de hoogste eisen. Voor zo'n kunststof bedrijfsvloer schakelt u ons team van specialisten in dat weet dat elk uur telt. Daarom kiezen diverse grote en kleinere organisaties uit heel Nederland en Duitsland voor Vloertechniek Hoogeveen. Wij garanderen een vloer-op-maat voor nieuwbouw en renovatie. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend advies op maat.