Slide 2
Slide 3 - copy
Slide 1
Slide 3
Slide 3 - copy - copy

test

Onze adverteerders

Uitgelicht

Tweede fulfilmentcenter Picnic is ‘in ultimo fit for purpose’

Picnic, Ridderkerk

Op het eerste gezicht lijkt het een distributiecentrum zoals zovelen, maar het nieuwe fulfilmentcenter van Picnic in Ridderkerk is verre van een standaard ‘grijze doos’. Het 50.000 m² (bvo) grote pand is volledig gebouwd rondom het geautomatiseerde proces van Picnic en daarmee ‘in ultimo fit for purpose’. Over elk detail is vooraf nagedacht, waardoor het een uiterst duurzaam en toekomstbestendig gebouw is.

Artikel →

Opvang en onderwijs geïntegreerd in één gebouw

Integraal Kind Centrum, Pijnacker

Niet alleen krijgen leerlingen een fijne plek om voor, tijdens en na schooltijd met elkaar te leren en genieten, ook voor ouders en personeel wordt het een hele verbetering ten opzichte van de huidige situatie. IKC De Vlinderboom wordt gerealiseerd door Middelwateringbouw BV, een jonge en groeiende onderneming, die zich al geruime tijd profileert op het gebied van woning- en utiliteitsbouw en die volledig thuis is in de wereld van de Integrale Kind Centra.

Artikel →

Nieuwste editie


Zoek naar specifieke projecten op basis van zoekterm, editie jaar, plaats en aannemer.
Onze partners

Uitgelicht

BAM bouwt Campus Eemsdelta Groningen in Appingedam

Campus Eemsdelta, Groningen

Veel jeugdigen in de Groningse gemeente Eemsdelta (Delfzijl, Appingedam en omgeving) zijn het nieuwe schooljaar begonnen in een gloednieuw gebouw. Bam Bouw en Techniek – Intergrale Projecten Noord  leverde eind augustus een nieuw onderkomen op voor drie middelbare scholen van de Stichting Voortgezet Onderwijs Eemsdelta en voor ROC Noorderpoort.

Artikel →

Robotheftrucks werken gesmeerd op extreem vlakke vloer

Bedrijfspand Hellema, Hallum

Het wereldwijd actieve familiebedrijf Hellema uit Hallum heeft extra ruimte nodig voor de opslag van de voorraad verpakte koekjes. Lont uit Sint-Annaparochie nam de bouw van het warehouse met een vloeroppervlakte van 4.000 m² en een hoogte van 17 meter aan. “Bij elke stap van de bouw denk je na over het voorkomen dat ongedierte in de warehouse kan komen.”

Artikel →
Recente magazines
september 2022 (Laatste editie)
cover Industriebouw, editie 87, september 2022
juli 2022
cover Industriebouw, editie 86, juli 2022
juni 2022
cover Industriebouw, editie 85, juni 2022
mei 2022
cover Industriebouw, editie 84, mei 2022