Slide 2
Slide 3 - copy
Slide 1
Slide 3
Slide 3 - copy - copy

test

Onze adverteerders

Uitgelicht

Duurzaam distributiecentrum ALDI binnen veertien maanden gereed!

DC Aldi, Groningen

Aan de A7 bij Groningen verrijst op Industrieterrein Westpoort het nieuwe gasloze distributiecentrum (DC) van ALDI, dat in de plaats komt van het bestaande ALDI-DC in Drachten. Jorritsma Bouw is hoofdaannemer van dit prestigieuze project, dat zij in opdracht van ALDI Vastgoed B.V. aan het realiseren is.

Artikel →

Campus in ontwikkeling

MFO Erasmus Universiteit, Rotterdam

De Rotterdamse Erasmus Universiteit heeft vanwege een enorme toevloed aan studenten grote behoefte aan extra onderwijsruimte. Liefst flexibel in te delen en in ieder geval klimaatneutraal. Bam Bouw & Techniek kreeg opdracht een multifunctioneel onderwijsgebouw (MFO) te ontwerpen, te bouwen en de eerste jaren te onderhouden.

Artikel →

Laatste editie


Zoek naar specifieke projecten op basis van zoekterm, editie jaar, plaats en aannemer.
Onze partners

Uitgelicht

Meccano voor circulaire bouwers

Natural Pavillion, Almere

The Natural Pavillion is biobased, circulair en modulair. De kracht van het Rijksoverheidspaviljoen voor de Floriade Expo 2022 is een grid van houten balken en kolommen met stalen knopen. Het industriële concept van Noordereng Groep maakt het gebouw volledig demontabel en schaalbaar voor multifunctioneel gebruik.

Artikel →

Hercuton bouwt Distripark pal aan zee

DC Distripark Maasvlakte, Rotterdam

Op Maasvlakte-West realiseert Bouwcombinatie Hercuton/Remco Ruimtebouw een nieuw distributiecentrum, op een kavel van 56.000 m². DC Distripark, in samenwerking met Over Engh Vastgoed ontwikkeld, heeft een vloeroppervlak van circa 35.000 m², waarvan 2.400 m² kantoor en 2.000 m² mezzanine is. Het pand is in twee delen verhuurbaar. “Geen uitzonderlijke data”, zegt commercieel manager Ron Drijver van Hercuton. “Het is de ligging aan zee die dit gebouw bijzonder maakt.”

Artikel →
Recente magazines
mei 2022 (Laatste editie)
cover Industriebouw, editie 84, mei 2022
april 2022
cover Industriebouw, editie 83, april 2022
maart 2022
cover Industriebouw, editie 82, maart 2022
februari 2022
cover Industriebouw, editie 81, februari 2022