Ontvang deze editie per post

Een gratis voorbeeldmagazine naar keuze ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat u z.s.m. een door u gekozen exemplaar zult ontvangen.
Hidden

Editie 70

Februari 2021

Beste lezers van Industriebouw,

Het AFAS Experience Center is een project dat er meteen uitspringt in deze editie van ons vakblad. Als je de foto’s ziet, kun je niet anders dan onder de indruk zijn. Kosten noch moeite zijn bespaard om er een geweldig bouwwerk van te maken dat zorgt voor een unieke beleving.

Door de grootte én de onderscheidende vormen - waaronder de golvende glasgevel die de entree van het theater vormt en de prachtige wenteltrappen - was het een enorme uitdaging om het project te realiseren. De betrokken partijen konden er al hun kennis, creativiteit en energie in kwijt. Na al dat harde werken kan iedereen trots zijn op het eindresultaat.

Uiteraard belichten we in deze editie nog meer projecten. Zoals het Flevolandse paviljoen Food Forum, dat te zien zal zijn tijdens de Floriade Expo 2022. Het ontwerp is gebaseerd op de principes van Nature Based Building en zoveel mogelijk circulair gebouwd. In Amstelveen heeft Bouwcombinatie De Nijs – Huybregts Relou vijf appartementengebouwen – met de aansprekende naam Klaasje Zevenster – gerealiseerd. Ze hebben vier, vijf, zeven en tien woonlagen en worden ondergronds verbonden door een parkeergarage van 6.600 m2. DGH, belegger en ontwikkelaar van hoogwaardig logistiek vastgoed op logistieke toplocaties, gaf De Vries en Verburg opdracht twee distributiecentra te bouwen in de directe omgeving van de Rotterdamse Waalhaven, waaronder specifiek Rotterdam 4. Beide centra zijn gebouwd volgens het Smartlog-concept, een door DHG en ConVex architecten ontwikkelde manier van bouwen.

Veel leesplezier toegewenst!

Cock Penning
Industriebouw


Details & binnenwerk magazine

Aanleiding Editie 70
Omvang 178 pagina's
Papier omslag300 grams Sat MC
Papier binnenwerk 115 grams Mat MC
Afwerking Mat gelamineerd (Full colour)
Lees dit magazine

Download dit magazine

Uitgelichte artikelen