Ontvang deze editie per post

Een gratis voorbeeldmagazine naar keuze ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat u z.s.m. een door u gekozen exemplaar zult ontvangen.
Hidden

Editie 76

September 2021

Beste lezers van Industriebouw,

De meesten van ons hebben de afgelopen weken kunnen genieten van een welverdiende vakantie. Wij ook, maar we horen om ons heen dat er genoeg bouwbedrijven zijn die genoodzaakt waren om door te werken in de bouwvak. Waar anderen wellicht ergens in een ver land op ontdekkingstocht waren, bikkelden zij hard door om hun project tijdig af te kunnen ronden. Alle respect daarvoor!

Terug naar de orde van de dag. Steeds meer bouwondernemingen melden tegenwoordig hun projecten aan bij Bewuste Bouwers, waarmee ze zich committeren aan een bepaalde gedragscode. Ze doen hun best om op een zo veilige, duurzame en omgevingsbewuste manier te werk te gaan. Stichting Bewuste Bouwers toetst of bouwondernemingen daadwerkelijk aan de gedragscode voldoen en ondersteunt hen hier ook bij. Dit draagt ongetwijfeld bij aan een beter imago van de bouwsector als geheel, wat deze wellicht ook interessanter maakt voor een nieuwe generatie. Je lees er meer over verderop in dit magazine.

Uiteraard brengen we weer de nodige projecten onder het voetlicht. Zoals de luxe nieuwbouw voor Holland Casino in Utrecht. Een uitdagende opdracht, waar veel partijen bij betrokken waren, waarbij een hoge kwaliteit gevraagd werd en die ook nog eens in rap tempo uitgevoerd moest worden. Ook het nieuwe sportcomplex Het Baken in Zeewolde is het benoemen waard. Het duurzame, natuurinclusieve gebouw wordt een eyecatcher aan de rand van het groene hart, dat mensen uitnodigt en samenbrengt en waar Zeewolders trots op zullen zijn. En wat te denken van het prachtige nieuwe kindcentrum Stip, waar kinderopvang en basisonderwijs onder één dak zitten. Vanuit de overtuiging dat buiten spelen en leren hand in hand moeten gaan, is veel aandacht besteed aan de buitenruimte.

Veel leesplezier toegewenst!

Cock Penning
Industriebouw


Details & binnenwerk magazine

Aanleiding Editie 76
Omvang 166 pagina's
Papier omslag300 grams Sat MC
Papier binnenwerk 115 grams Mat MC
Afwerking Mat gelamineerd (Full colour)
Lees dit magazine

Download dit magazine