Ontvang deze editie per post

Een gratis voorbeeldmagazine naar keuze ontvangen? Vul onderstaand formulier in en wij zorgen dat u z.s.m. een door u gekozen exemplaar zult ontvangen.
Hidden

Editie 77

Oktober 2021

Beste lezers van Industriebouw,

De coronacrisis lijkt voorlopig bezworen. Ja, veel bedrijven nog wel last van vertragingen bij de levering van materialen. Het is een uitdaging om daar in de planning zo flexibel mogelijk mee om te gaan. De ene keer lukt dat prima, een andere keer zorgt het ervoor dat projecten later worden opgeleverd dan voorzien. Desondanks blijft het druk in de bouw. En voorlopig zal die drukte, gezien de enorme woningnood, nog wel even aanhouden.

In ons vorige magazine meldden we al dat steeds meer bouwondernemingen tegenwoordig hun projecten aanmelden bij Bewuste Bouwers, waarmee ze zich committeren aan een bepaalde gedragscode. Onlangs werd bekend gemaakt dat Beelen.nl zich als eerste recycler heeft aangesloten bij Bewuste Bouwers. Een positieve ontwikkeling die hopelijk andere recyclebedrijven inspireert om hetzelfde te doen. Zoals Anneke Witte, directeur Bewuste Bouwers zegt: “De kennis op het gebied van afvalverwerking - ook ten aanzien van BREEAM-projecten - is een ongelooflijk rijke aanvulling voor onze bedrijfsdeelnemers.” Daar sluiten wij ons graag bij aan. Je leest er meer over verderop in dit magazine.

Ook de projecten die in deze editie de revue passeren, zijn de moeite van het lezen waard. Zoals het enorme distributiecentrum (van maar liefst 16.000 m²) dat Heerkens van Bavel Bouw heeft gerealiseerd in Tilburg. Als onderdeel van de internationale holding Fixami gaat Gereedschapscentrum.nl hier de groei op de Nederlandse en Europese markt voortzetten. Eveneens noemenswaardig is The Market Hotel by Westcord Hotels. Het markante hotel in het bruisende centrum van Groningen is in opdracht van VolkerWessels Vastgoed gebouwd door Rottinghuis Aannemingsbedrijf. Zeer actueel is het nieuwe dierenopvangcentrum dat onder aanvoering van bouwcombinatie Bouwbedrijf Van Rijswijck en Houta Bouw verrijst in Eindhoven. Daarmee kan worden voldaan aan de toegenomen behoefte aan opvang van zwerfhonden en -katten en andere kleine huis- en hobbydieren.

Weer genoeg te melden dus, veel leesplezier toegewenst!

Cock Penning
Industriebouw


Details & binnenwerk magazine

Aanleiding Editie 77
Omvang 140 pagina's
Papier omslag300 grams Sat MC
Papier binnenwerk 115 grams Mat MC
Afwerking Mat gelamineerd (Full colour)
Lees dit magazine

Download dit magazine